Algemene informatie


De Babbeljuf

Babbeljuf ChristineMijn naam is Christine Balkenende. Met ruim 30 jaar ervaring in het werken met kinderen ben ik iemand die kinderen graag helpt op communicatief gebied. Dit doe ik door het inzetten van mijn  enthousiasme, betrokkenheid en geduld.  Het snel kunnen doorgronden van een kind helpt mij bij het succesvol zijn in mijn functie. Ik ben erg geïnteresseerd in de wijze hoe mensen zich uiten en ik vind het een uitdaging leerlingen inzicht te geven in bepaalde werk-en denkwijzen bij het leren lezen en spellen. Een combinatie van beide is wat ik ambieer in mijn werk.

Opleidingen (onder andere):
studie logopedie (1988), cursus dyslexie Hoge school Rotterdam (1991), herzie dyslexie CEDgroep (2006), remedial teaching (2006), logopedist als coach Hogeschool Windesheim (2011), gecertificeerd dyslexiebehandelaar (2019).
Voorzitter van de Kwaliteitskring Dyslexie Zeeland.
Werkervaring heb ik onder andere opgedaan bij GGD-Dordrecht, MKD-Middelburg, Auris De Kring, Prisma-scholengroep.


Algemene voorwaarden

Voordat de Babbeljuf komt werken op school worden er duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden, duur van de werkzaamheden, werkplek, reistkosten enz.


Kosten

De Babbeljuf rekent een standaard uurtarief van €42.50. Hierbij komen nog eventueel gemaakte reiskosten. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact op nemen via het contactformulier.


Klachtenregeling

Bent u ontevreden over de begeleiding van de Babbeljuf? Breng het ter sprake en de Babbeljuf probeert het samen met u op te lossen. Het is mogelijk een klacht in te dienen via:

Klachten
Kwaliteitsregister paramedici